tablet of smartphone maatwerkcursus aan huis

Heeft u een computer, laptop, tablet of smartphone, maar weet u nog niet helemaal hoe álles werkt en wat u er nog meer mee kan? Of zit u te twijfelen om bijvoorbeeld een tablet aan te schaffen maar houdt iets u nog tegen? Dan is een maatwerkcursus computer, laptop, tablet of smartphone wel wat voor u.

Gewoon bij u thuis!
Stapsgewijs uw computer, laptop, tablet of smartphone leren kennen. Voordat u met de cursus begint maakt u samen met de cursusleider een leerplan. En er wordt een voorstel gedaan over het aantal lesdagen en te behandelen onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe u foto’s maakt en verzendt, of hoe u kunt video-bellen met uw familie of vrienden. Ook het downloaden en gebruiken van apps zoals WhatsApp kan een onderwerp zijn tijdens de cursus. Zo behandelt u samen met de cursusleider stapsgewijs de onderwerpen van uw keuze. Zo haalt u alles uit uw apparaat!

Meer informatie en aanmelden
Als Kruiswerk lid kunt u zich eenvoudig aanmelden voor deze maatwerkcursus en andere computer, laptop, tablet of smartphone cursussen. Alle informatie hierover staat op www.kruiswerk.nl/cursus.

Ook kunt u via Kruiswerk deelnemen aan workshops met een speciaal thema, bijvoorbeeld ‘Veilig bankieren en betalen met een app’. Alle informatie over onze workshops staat op www.kruiswerk.nl/workshop.

Liever telefonisch aanmelden of heeft u nog een vraag? Neemt u dan contact op met Kruiswerk via telefoonnummer 0314 357 430, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 13.00 uur.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@kruiswerk.nl.